torsdag 23. juli 2009

Begravelsen


(trykk på bildene for full størrelse)

I dag var Monicas begravelse. Det var en veldig bra, personlig, trist men koselig begravelse. Den begynte klokka 13.00 i Ski kirke. Vi hadde trykket opp 100 programmer som vi trodde var mer enn nok, det var faktisk for lite så du kan tro det kom mange! :) Bildet av programmet ser dere under , bare i en litt merkelig rekkefølge..


Mamma holdt en lang og fin minnetale i kirken om Monica. Jeg er veldig stolt av henne og at hun klarte det. Etter på leste jeg diktet jeg har skrevet i innlegget under høyt, så kom tanta mi og sa noen ord før presten sa det bestemor og bestefar hadde skrevet og leste opp alle hilsene på blomstene.

Som det ser hadde vi solo sang på "The rose" som vi syntes passet veldig bra. Monica var veldig glad i å spille og har bl.a. spilt 7 år i korps, så vi spurte om han ville spille Amazing grace i kirken. Han jobbet nemlig i begravelsesbyrået også (og har vært til stor hjelp!). Det ville han, og det låt utrolig bra! Amazing grace var en av de siste sangene Monica spilte på trompeten hos bestemor og bestefar før hun døde. Det er bare noen dager/uker siden hun var der og spilte, derfor var det ekstra rørende at han spilte den. Han spilte også når vi stod å sang ved graven :)

Etterpå var vi vel over 50 stk som var samlet på Villa Sandvigen for å spise sammen og minnes Monica..







Ingen kommentarer: