tirsdag 20. september 2011

Conference 12-15 september

(Hvis du leser dette innlegget, legg gjerne igjen en kommentar så jeg vet at noen faktisk leser :P)

Den 12 september dro vi fra Weycraft Hall til Hill House med buss. Nå var vi alle fra SWYM samlet (foundation year, og de som tar bachelor + andre ungdomsarbeidere som tar noe trening). Conference er fullpakket med program! Hver morgen var det lovsang og tilbedelse i en eller annen form, på kvelden var det ofte en andakt, og vi hadde quiz en annen kveld.

Vi hadde ca 5 timer hver dag. Mandag og tirsdag har vi timer fra "Bli forandret" kurset. Temaet var disippelskap og utrolig spennende og utfordrende! To sitater fra David Watson: "Discipleship means knowing Him, loving Him, believing in Him, being committed to him""The vast majority of western christians are church members, pew-fillers, hymn-singers, sermon-tasters, bible readers, even born-again believers or spirit-filled charismatic, but not true Disciples of Christ".

Under temaet disippelskap snakket vi om å bli forandret, intimitet, lydighet, lytte til Gud, ydmykhet og lærevillig, tjene, og identitet.

Onsdag hadde vi timer fra det andre kurset vi tar "engage". Det handler om ungdomsarbeid, så vi lærte hvordan vi kan reflektere over det vi gjør og forbedre oss, hvordan starte samtaler, hva tenåringer gjennomgår, kommunikasjon, og vi lærte også en del om oss selv og hvordan vi har fått våre verdier fra hvordan vi er påvirket.

Torsdag hadde vi om kristent ungdomsarbeid, hva det er, hva vi må være obs på etc.

Tirsdag og torsdag var vi samlet i de smågruppene vi har. Vi måtte skrive ned hvilke forhåpninger vi har for året og hvordan vi vil at Gud skal jobbe i oss, og gjennom oss. Så ble en og en stilt alle spørsmålene og hva vi er mest redd for, før vi alle reiste oss opp og den personen stod i midten og ble bedt for. Lært noe helt nytt om å lytte til Gud. Vi bad og lot Gud snakke gjennom oss til personen via bilder, biblevers etc. Det som er bra med en sånn gruppe er at vi kan prøve oss fram og lære å høre Gud og det gjør ikke noe om vi feiler. Faktisk helt utrolig å se hvordan Gud kan snakke til oss!:)

Jeg ble litt inspirert til å ta noen bilder en morgen fra...
 Hvis man ser nøye på bidet kan man se at lyset i skyen former et hjerte :)






Så ble jeg inspirert til å redigere noen bilder :)




3 kommentarer:

Anonym sa...

Noen leser dette!

Birdy sa...

så spennende!

Anonym sa...

Hei, Merethe :) Det er gøy å se hvordan du har det :) Rekker dessverre ikke å holde meg oppdatert hele tiden, men mailene leser jeg, og bildene dine er til å bli glad av :D Klem, Annie