tirsdag 12. juni 2012

Misjonstur til Tyskland

Her er teamet vårt inkludert paret fra kirken i Tyskland til venstre! For en gjeng! Vi dro til Tyskland 4-10 Juni for å samarbeide med en kirke i deres misjonsuke kalt "Gottkennenchemnitz.de" hvor mange kirker i område jobber sammen med dette. Litt av det vi gjorde:

"Haus Kinderland". Gratis kristent fritidssted for barn alderen 4-16 år hvor de kan være fra 14-17 på hverdager. De får et gratis måltid, de har kreativt rom, avslapningsrom hvor de har noen å snakke med, få masasje etc, spillerom, hjelp-til-lekser rom, data rom og mye utendørs. Vi tilbrakte en dag med dem hvor vi lekte og deretter hadde en session med dokker, drama og sketchboard..





 Ute på gata: Vi brukte dokker som sang tysk, kristen barnesang. Folk så ut til å like de veldig godt. Jeg og Kim dansa poi som også trakk folkemengde.

Over bruker vi sketch board til å fortelle en historie med Bibels poeng. Dorit til venstre oversetter til tysk. Overraska over antallet som lyttet og som kom opp og tok en kristen brosjyre etterpå. Etter vi har hatt sketch board snakket vi med folk.

Her dro vi til en sekulær (ikke-kristen) barnehage. Dette stedet var AMAZING! Område var visst på 700 kvadrat meter! Og de var veldig opptatt av å være mye ute, lære ungene om naturen etc. Så vi planta et kastanje tre som ungene vanna. Noen av de sterke gutta var med å bygge en tipi i "indianer byen" deres uten noen som helst for av hjelpemidler til å holde den oppe. Vi viste vår dukke-teater sang, Dawn brukte en dukke til å fortelle en historie med moral om å ikke ta fra andre, vi malte ansikter og formet ballonger.



Her her vi invitert på grillparty på "Haus Kinderland" igjen hvor foreldrene også kom. Denne gangen hadde vi også ansiktsmaling, ballonger og under lager de armbånd hvor Dorit forklarer hva hver perle betyr. Vi hadde også en session her med dukker, drama, jeg fortalte vitnesbyrdet mitt på tysk, og sketchboard.
 Drama...





Testimony..

Ungene prøver å slite oss ut.. Og jeg vil si de fikk det til...


 Vi fant opp en ny sport på trikken "tramming" (trikk=tram på engelsk). Det begynte med at to personer bestemte seg for å prøve å stå stille mens trikken begynte å kjøre og utviklet seg til oss prøve å stå still og "stå på vannski", stå på ett bein, og sitte på tærne på huk.... Overraska over at sjåføren ikke sa noe, men folk på trikken så ut til å more seg.. Spesielt de gangene en av oss falt..




 Karly og jeg prøvde oss på ansiktsmaling på hverandre!

 Siste event: familie arrangement i parken. Her satte vi opp benker, masse leker, grilling, lykkehjul, prayer for healing, og "vil du ha en oppmuntring" hvor vi brukte bilder, være åpen til Guds Ånd og gav folk en oppmuntring. Vi hadde en sanger som kom og sang live. Vi i teamet brukte dukker igjen, viste drama, Kim og jeg gjorde poi til lovsang etc. Mange fra Kinderland kom.



 Her gjør vi oss klare til fotballkampen Tyskland-Portugal. De vant 1-0 ;-)



Kjempe herlig tur med en herlig gjeng! Var akkurat passe antall og vi hadde det utrolig gøy og koselig sammen. Dette kan jeg tenke meg å gjøre igjen. For en herlig Gud vi har :)

Ingen kommentarer: