onsdag 6. januar 2010

Hvem sa at gym var kjedelig?


I dag hadde 3A verdens beste gymtime! Siden det er så mye snø i Grimstad for tida begynte vi timen med å ake på det gamle tjukkas trekket. Også læreren var med! Etter å ha holdt på med det litt fant vi ut at vi skulle dynke noen førstisser i friminuttet. Noen måtte skifte både 1 og 2 ganger, hehe. Men såklart var det ikke bare elever som "ville" være med på leken! Den kvinnelige norsklæreren våres var første lærer som ble bært ut og lagt i snøen. Deretter var vi inne og hentet rektor, og tilsist tok vi ut økonomiasnvarlig. Sist nevnte gjorde litt mer motstand. Men alle sammen hadde nå i alle fall et stort smil om munnen :D Historielæreren våres holdt også på å få seg en tur i snøen, men valgte å ta en "Northugspurt" og ble spart hehe.

Dataansvarlig på skolen var tilfeldigvis en tur oppe, men var så feig at han låste seg inne på kontoret til økonomiansvarlig. Tror du ikke de sammarbeidet med å holde begge dørene inn til kontoret stengt?! Det tok lang tid før han tok turen ut derifra igjen. Men bare vent, neste gang...

Mens vi holdt på med å hente og dynke førstisser og lærere stod gymlæreren våres pent og pyntelig å så på (med et stort glis rundt munnen)! :)

Herlig!

Ingen kommentarer: