fredag 8. oktober 2010

Work day

PS, bildene er IKKE fra denne dagen..
Ute på tur, man kan så vidt skimte skolen..



Skolen fra sia. Bildet under: Sharilyn (roomie), Anne Elisabeth og Whitney


Senga mi (sover oppe). Sharilyn sitter under :)

I dag hadde jeg work day. Fredagene deler vi alle eleven i to, hvor den ene gruppa har seminar (det hadde jeg forrige fredag), og den andre halvparten vasker alt av rom, ganger, dører, matsal, kontorer osv. Jeg og ei anna vaska hovedkontoret og 4 andre kontorer. Måtte børste gulvteppene i kantene, støvsuge (med støvsuger som ikke akkurat er av det beste slaget), tørkestøv av alt mulig rart fra pulter, tlf, pcer, ting inne i hyller, rundt vinduene, vaske vinduene, vaske søppelbøttene. Var nesten så vi måtte vaske vinduene utenfra også!

På mandag og tirsdag hadde vi "Walk thru the Bible Studies" med en som heter Paul. Vi gikk gjennom alle de viktigste hendelsene i hele GT ved hjelp av 77 bevegelser. Så nå kan vi det utenat! Onsdag kveld hadde vi bibeltest. Måtte få 15 av 20 får å bestå. Spm var fra det vi lærte om GT, og vi måtte kunne rekkefølgen på alle bøkene i NT. Jeg bestod :)

I går kveld lærte vi hvordan man bør fortelle "your personal testimony" - ditt personlige vitnesbryrd om hvordan du ble en kristen. I november skal vi alle fortelle det til familiegruppa vår (7 personer). Det er en av oppgavene vi må gjøre for å bestå.

Og ja, jeg har ENDELIG fått lagt til noen bilder :D

5 kommentarer:

Edel sa...

Hei! (jeg leste dette) hehe :)
Fine bilder!

Stine sa...

Utrolig pen skole!!!!

Iselin sa...

Drid fine skule Merethe!! Såg dødsfint ut! :)
Stress at dåkk må vaska ogsånt då :/ men blir jo vant te de og..

Me og har hatt den GT bevegelses tingen :) de va litt løye.. åsså måtte me og lera bøkene i bibelen ogåsnt, men me har kje någen prøvar då :P heldigvis! hehe :)

Men ser jaffal ut som ein veldig kjekke skule! :D

Bruker sa...

I kinda love the fact that Lizzie's wearing sneakers again.. :D

Fancy, fancy, Merethemor! Likær'e!

Katrine sa...

ååå! TAkk for at du la ut flere bilder!! =D SPennans å lese om åssen dere har det!! =)